Γιατί να μην προτιμήσω οποιοδήποτε άλλη συσκευή ή ρολόι GPS ή και ένα smartwatch από το διαδίκτυο ή ένα τοπικό πάροχο; Κάποιοι απ' αυτούς δεν χρεώνουν ούτε μηνιαία συνδρομή.

Γιατί να μην προτιμήσω οποιοδήποτε άλλη συσκευή ή ρολόι GPS ή και ένα smartwatch από το διαδίκτυο ή ένα τοπικό πάροχο; Κάποιοι απ' αυτούς δεν χρεώνουν ούτε μηνιαία συνδρομή.

Με τις υπηρεσίες της Careline24 δεν αγοράζετε απλά μια συσκευή με δυνατότητες GPS. Αγοράζετε ένα εξειδικευμένο εργαλείο που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε μέσα από χρόνια έρευνας για να προσφέρει υπηρεσίες τηλεφροντίδας 4ης γενιάς (η πιο εξελιγμένη) στους χρήστες των υπηρεσιών. Οι συσκευές μας τηρούν όλα τα πρότυπα που έχουν καθοριστεί για την κατηγορία συσκευών που ονομάζονται care phones και γι αυτό είναι διαθέσιμα σε πέρα από 30 χώρες. Σε αντίθεση με φθηνότερες αμφιβόλου ποιότητας επιλογές, εμείς σας προσφέρουμε: • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας • Ιχνηλάτηση στους ανοικτούς χώρους μέσω GPS αλλά και GLONASS. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα λήψης σήματος GPS τότε το ρολόι αυτόματα στέλνει την θέση με την μέθοδο A-GPS (Assisted GPS) που δίνει την θέση σε σχέση με τον σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας που λαμβάνει σήμα το τηλέφωνο. • Δυνατότητα εντοπισμού εντός κτηρίων (όπου δεν υπάρχει λήψη GPS) με χρήση φάρων (μικροπομπών). Η βάση φόρτισης της φορητής συσκευής - ρολογιού είναι ένας τέτοιος φάρος που καλύπτει τον χώρο όπου την εγκαθιστάτε. Περισσότερους για κάλυψη κι άλλων χώρων μπορείτε να προμηθευτείτε σε χαμηλό κόστος από την εταιρεία μας. • Φορητή συσκευή - ρολόι Care1 είναι αρκετά ανθεκτική στο νερό. • Πολύ καλή ποιότητα μεγάφωνου που επιτρέπει αμφίδρομη επικοινωνία χωρίς επιπρόσθετη συσκευή ή ακουστικό. • Ευρεία γκάμα από αξεσουάρ. • Πλατφόρμα διαχείρισης με πολύ εύκολο προγραμματισμό. • Προαιρετική επιλογή σύνδεσης με κέντρο τηλεφροντίδας. Με τις υπηρεσίες της Careline24 στη συνδρομή σας περιλαμβάνεται και η πρόσβαση σας σε ίσως την πιο εξελιγμένη και αξιόπιστη πλατφόρμα διαχείρισης τηλεφροντίδας καθώς επίσης και το τηλεπικοινωνιακό κόστος αφού δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάρτα SΙΜ ούτε και να πληρώνετε ξεχωριστά για λεπτά ομιλίας και όγκο δεδομένων.